Zeeuwz | About
15286
page-template-default,page,page-id-15286,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Wie is zeeuwz 

 

Ik ben Yvonne Barendswaard, geboren in Brabant maar na 22 jaar woonachtig te zijn in het prachtige Zeeuws-Vlaanderen nu hartstikke ZEEUWZ. Na mijn opleiding reclame- en presentatietechnieken aan het Sint Lucas ben ik aan de slag gegaan bij Morres Wonen als woonstyliste. Na acht jaar decoreren, fotostudio styling, projecten begeleiden, woonprogramma styling en nog veel meer ben ik als zelfstandige aan de slag gegaan. Ondertussen heb ik ook mijn diploma behaald als binnenhuisarchitecte.

 

Na een uitstapje gemaakt te hebben naar de Dierenspeciaalzaak van manlief, want eenvoudiger te combineren met het grootbrengen van twee prachtige kinderen, begon het woon- en interieurvak toch weer te kriebelen. Door de jaren heen heb ik binnen de kring van familie en vrienden nog de nodige adviezen gegeven.

 

Sinds begin 2016 ben ik gestart met Zeeuwz. Na het volgen van een opleiding 3D-tekenen in Sketchup ben ik momenteel druk bezig mijn studie Makelaardij af te ronden zodat ik ook volledig gecertificeerd ben in het begeleiden van kopers en verkopers op de huizenmarkt. Wat ik met Zeeuwz graag wil bereiken om door het geven van goede adviezen het voor iedereen mogelijk te maken om in zijn of haar droomhuis te wonen.

 

Of het nu gaat om het geven van een kleuradvies of meedenken in de plannen van een flinke verbouwing of aankoop van een andere woning. Ik doe het allemaal met veel liefde en aandacht. Twijfel je over je inrichting, finishing touch, of sta je voor de aankoop van een nieuwe woning? Neem vrijblijvend contact met me op en wie weet kan ik iets voor je betekenen…. Ik kijk er naar uit!

Waar zeeuwz voor staat

 

Zeeuwz helpt je om van je huis jouw droomhuis te maken. Je weet wat je mooi vindt en vaak vooral ook wat je niet mooi vindt. Toch blijft het lastig om een ruimte goed in te delen en goed gebruik te maken van kleur in je interieur. Vaak  bereik met het toevoegen van wat kleine elementen of een beetje kleur het effect wat je eigenlijk al lang wilde maar wat je zelf net niet voor elkaar kreeg. Zeeuwz kan je net dat beetje inspiratie geven waardoor jouw droomhuis realiteit wordt.

 

Een Zeeuwz advies verdient zichzelf meteen terug omdat je met een goed doordacht plan je verf, meubels en verlichting gaat kopen. Geen verkeerde uitgaven en geen spijt achteraf. Ook levert een Zeeuwz advies je veel tijdsbesparing op. Je kunt veel gerichter gaan shoppen en twijfel je nog over een aankoop? Zeeuwz biedt levenslange service!

 

Door een 3-D visualisatie te maken van een ruimte voordat je gaat verbouwen (in je huidige huis of een huis dat je op het oog hebt) kun je het resultaat al bewonderen nog voordat je gestart bent. Dit kan je helpen de beste keuzes te maken. Twijfel je aan een eventuele aankoop van een bestaande woning waar nog wat aan gedaan moet worden voordat je droomhuis zou kunnen worden? Ik ga graag met je mee om de mogelijkheden te bekijken!

 

Straalt jouw bedrijf uit waar jij voor staat en spreek je met de openbare ruimtes je klanten aan en benut je deze optimaal? Ik bekijk graag samen de mogelijkheden en maak een voorstel op maat. Zo wordt ook jouw bedrijf onderscheidend, persoonlijk en van deze tijd.

Kleur- en Interieuradvies

Een Kleur- en Interieuradvies bevat een plattegrond met indeling, kleuradvies met kleurstalen, sfeerbeelden met meubelsuggesties en een 3D-visualisatie van hoe de ruimte er uit zou kunnen gaan zien. Dit alles met een uitgebreide beschrijving. prijsindicatie voor een gemiddelde woonkamer: van 199,- tot 225,-. Uiteraard maakt Zeeuwz graag een offerte op maat voor jou.

3D-visualisatie in Sketchup

Met een 3D-visualisatie van je voorgenomen verbouwing, kun je voordat je begint het resultaat al bewonderen. Superhandig als je nog twijfelt over de beste indeling of het materiaalgebruik.  Je bespaart jezelf veel kopzorgen doordat alles aan het licht komt in deze visualisatie. Een 3D-plan verdient zichzelf meteen terug! Je kunt heel gericht gaan shoppen en bespaart zo enorm veel tijd.

Verbouwings- en Aankoopbegeleiding

Ben je niet tevreden met je huidige woning en twijfel je tussen verbouwen of verhuizen? Ik denk graag met je mee om tot een oplossing te komen waar je gelukkig van wordt en die in jouw financiële plaatje past. Ik kan je ook werk uit handen nemen door aannemers en uitvoerders aan te sturen en te begeleiden. Met Zeeuwz hoef je er niet alleen voor te staan!

Winkelinrichting en Presentaties

Ook de zakelijke markt is aan het goede adres bij Zeeuwz. Naast winkelinrichting, routing, presentaties en etalageverzorging denkt Zeeuwz ook graag mee in de juiste visuele uitstraling van jouw bedrijf. De vaak onpersoonlijke, saaie en nietszeggende ontvangstruimten kunnen in deze tijd waarin iedereen zich juist moet onderscheiden echt niet meer. Zeeuwz maakt graag een presentatie op maat om ook jouw bedrijf weer op de kaart te zetten!