Zeeuwz | Alexander de Grotestraat, Hulst
15819
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15819,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Alexander de Grotestraat, Hulst

Datum
Categorie
3D-visualisatie, Interieur, kleuradvies, Moodboard, plattegrond
Tags
kleuradvies, meubelvoorstel, restyling, woonkamer
Over dit project

De opdrachtgevers wilden graag hun interieur in stappen veranderen. Eerst een nieuwe vloer en een andere kleur op de muren en daarna, stap voor stap, nieuwe meubels. Heel handig als je dan een plan hebt waar je op terug kunt vallen. Uiteraard zat ook in dit plan de 3D bril inbegrepen, zodat je met je smartphone rond kunt kijken in je vernieuwde woonkamer. Ook als het nog niet helemaal gerealiseerd is.

 

In de huidige situatie stond er in de keuken een kleine eettafel. Hierdoor stond de grote keuken eigenlijk te vol en leek deze een stuk kleiner. In de nieuwe situatie staat er een grote eettafel tussen de keuken en de zithoek. De ruimte is beter ingedeeld en is hierdoor ook beter in verhouding. De zithoek is omgedraaid en er is een gashaard toegevoegd. Daarboven is ruimte voor de tv, die verzonken ligt in de wand. Achter de bank is er nog genoeg ruimte voor een grote buffetkast.

 

De muren worden deels geschilderd in off-white en heel licht lindegroen. De muur achter de buffetkast wordt behangen met een print in mint en goud. Lekker licht, maar met genoeg kleur om een warme sfeer te creëren. Zeker in combinatie met de eiken naturel vloer en het cognackleurig lederen bankstel.