Zeeuwz | Appartement Rijksdaalder Hulster Sociëteit
15846
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15846,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Appartement Rijksdaalder Hulster Sociëteit

Datum
Categorie
3D-visualisatie, B2B, Interieur, plattegrond
Over dit project

In opdracht van J2Vastgoed mocht ik , aan de hand van de tekeningen van de architect, de appartementen visualiseren in 3D. Deze appartementen worden gerealiseerd in een monumentaal pand in het historische centrum van Hulst. Op de bovenste verdieping worden drie appartementen gecreëerd met een halve verdieping erop en een groot dakterras. Dit alles is uiteraard nu nog niet zichtbaar en heel lastig voor te stellen als je op de stoffige, donkere zolderetage staat van de voormalige bank.

 

Door de appartementen uit te werken in Sketchup kun je heel goed zien hoe de ruimte eruit kan komen te zien en ervaar je de indeling van de toekomstige ruimte. Lichtinval, uitzicht en ruimte worden nu duidelijk zichtbaar. Dit kan eventuele geïnteresseerden over de streep trekken om te kiezen voor een van deze appartementen in de Hulster Sociëteit in de Steenstraat.

 

Door de bijgeleverde 3D-brillen kan de makelaar eventuele kopers en geïnteresseerden ook het gevoel geven dat ze al in de nieuwe situatie aanwezig zijn. Met de panoramabeelden (onderaan de pagina) kan iedereen met zijn mobiele telefoon en de 3D-bril van Zeeuwz al eens rondkijken in het verbouwde appartement.

 

Appartement Rijksdaalder is het middelste appartement op de bovenste verdieping. Een ruime, zonnige woonruimte met zithoek, eetkamer en keuken met daarachter de masterbedroom met badkamer. De trap naar boven leidt naar een hobby/tuinkamer en een tweede slaapkamer met wastafel en douche. via deze twee ruimtes heb je toegang tot het grote dakterras met prachtig uitzicht over Hulst.