Zeeuwz | Bollewerck Hulst 1e verdieping
15749
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15749,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Bollewerck Hulst 1e verdieping

Datum
Categorie
3D-visualisatie, Interieur, Moodboard, plattegrond
Tags
badkamer, danish design, dressingroom, fris, kinderkamer, kleedkamer, masterbedroom, modern, portugese tegels, slaapkamer, vintage
Over dit project

Voor een jong gezin mocht ik een kleur- en interieurplan maken voor hun toekomstige woning. De eerste verdieping bestaat uit vier kamers. Allereerst de badkamer. De bestaande badkamer heeft naar mijn idee niet een ideale indeling. Met dit voorstel oogt de badkamer veel ruimer en is deze ook een stuk praktischer ingericht. De zachte sobere kleuren in combinatie met eikenhout maakt deze badkamer een heerlijke zen ruimte om heerlijk tot rust te komen.

 

De kinderkamer is bedoeld voor een vrolijke peuter van 2 jaar. De basis is basic en stoer met aan één wand een superleuk behang. Door ook hier weer gebruik te maken van wat vintage elementen zoals een lockerkast, in plaats van een complete serie uit een meubelzaak, creëer je een heerlijk eigen sfeertje dat zorgt voor knusse gezelligheid.

 

Voor de masterbedroom heb ik gekozen voor de kleur groen. Ook hier weer in vergrijsde tinten. Het grafisch behangetje achter het bed geeft een moderne frisse touch aan de ruimte. Omdat de volgende kamer omgebouwd wordt als dressingroom hoeft er in deze kamer geen kledingkast geplaatst te worden. Hierdoor houdt je de kamer ruimtelijk. Leuk om hier wat gezelligheid te creëren met een oude bank, schapenvacht, vintage spiegel en je lievelingsboeken bijvoorbeeld. Heerlijk wakker worden hier!

 

De vierde kamer is omgetoverd tot kleedkamer. Door gebruik te maken van een kastenserie die naar wens samen te stellen is, zoals bijvoorbeeld de serie PAX van Ikea, en deze later af te laten timmeren van wand tot wand en tot aan het plafond, krijg je redelijk eenvoudig een prachtige dressing room. Een leuk bankje en een vintage paspop maken ook deze ruimte helemaal af.