Zeeuwz | Bollewerck Hulst begane grond
15693
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15693,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Datum
Categorie
3D-visualisatie, Interieur, Moodboard, plattegrond
Tags
interieur, kleur, modern, stijlvol, vintage, wonen, woonkamer
Over dit project

Voor een jong gezin mocht ik een kleur- en interieurplan maken voor hun toekomstige woning. Op de begane grond heb ik een indeling gemaakt voor de woonkamer en de open keuken en ook de hal en trap moest worden aangepakt. Ik heb steeds een indeling gemaakt, deels met eigen meubels en deels met nieuwe meubels,  een 3D-visualisatie in Sketchup vanuit verschillende standpunten en een moodboard met stijl- en kleuradvies. Zo kun je al helemaal zien hoe de toekomstige woning er ingericht uit zou kunnen komen te zien. Ook als je de sleutel nog niet hebt.

 

De woonkamer wordt voorzien van een mooie vergrijsde eikenhouten vloer. Een wens was om de zitkamer te voorzien van een gashaard. De uitbouw hiervoor biedt ook meteen ruimte voor een tv. De stijl die in heb voorgesteld is een witte, lichte basis met tijdloze moderne meubelen. Dit gecombineerd met industriële/vintage elementen zoals een vintage vloerkleed en een mooie kast bij de eethoek zorgen voor een fijne eigen mix van stijlen die een ruimte gezelligheid en sfeer geven.

 

De keuken wordt in de basis hoogglans wit met een donker stenen blad. Mooi basic en ruimtelijk. De rechterwand in de keuken wordt volledig kastenwand met de benodigde inbouwapparatuur. Hierin kun je alle keukenspullen kwijt en er zal zelfs ruimte overblijven voor andere spullen die niet zichtbaar aanwezig hoeven zijn. Zo creëer je rust en ruimte. De shutters zorgen voor een prachtige filtering van het licht en de koof boven het werkblad is voorzien van inbouwspots en een afzuigkap.