Zeeuwz | Dullaertstraat Hulst
15672
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15672,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Dullaertstraat Hulst

Datum
Categorie
3D-visualisatie, Interieur, plattegrond
Tags
eethoek, indeling, Keuken, lounge, woonkamer
Over dit project

Twee voorstellen gemaakt met een indeling van de meubelen en een nieuwe keuken. Het eerste voorstel is een voorstel met minimale aanpassingen aan de huidige staat. In het eerste overleg met de bewoners heb ik de wensen geïnventariseerd en vertaald in dit plan. De aangebouwde serre stond al op de planning om aangepast te worden naar de afmetingen in mijn eerste voorstel. De nieuwe keuken neemt een prominente plaats in en de eethoek sluit aan bij de keuken. De zithoek verhuist naar de voorkant van de woonkamer waardoor de haard min of meer alleen komt te staan achter in de woonkamer. Naar mijn idee is er een mooiere oplossing mogelijk

 

Voorstel twee omvat wat meer verbouwingswerk. De serre wordt nu een aanbouw van vier meter diep en daarop komt een lichtstraat om wel genoeg daglicht binnen te krijgen. Hierdoor wordt de keuken een leefruimte waarin ook plaats is voor een ruime eethoek. De nieuwe keuken zal nu ook veel beter tot zijn recht komen. Doordat de eethoek nu in de keuken staat houdt je  de woonkamer helemaal vrij voor een grote lounge hoek. De wand met haard en tv wordt doorgetrokken en vormt het centrum van de zithoek. Deze indeling voelt heel ruim en open aan en de indeling is nu volledig in balans en in verhouding met de woning.