Zeeuwz | Restyling Clubhuis Rapide
15383
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15383,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Restyling Clubhuis Rapide

Over dit project

De inrichting van het clubhuis van de Hulsterse hockeyvereniging Rapide voldeed niet meer aan de wensen van het bestuur. Het steigerhouten meubilair was niet comfortabel en de totale sfeer moest gezelliger en knusser.

 

Door de grote, hoge ruimte in drie zones te verdelen werd deze gevoelsmatig al wat kleiner. Achterin creëerde Zeeuwz een knusse zitgroep waar precies een elftal kan plaatsnemen. Hier kun je na de wedstrijd of training, onderuitgezakt met je team, nog even heerlijk kletsen en in ontspannen sfeer genieten van een drankje.

 

Het middendeel is een bruin café geworden waar leden, toeschouwers en bezoekende teams met aanhang samen kunnen zitten om de wedstrijd nog eens na te bespreken, te wachten of gewoon gezellig een hapje en een drankje te nuttigen voor, tijdens of na afloop van de wedstrijd.

 

In zone drie heeft een deel van de reeds bestaande steigerhouten bartafels een plaatsje gekregen. Van hier uit heb je een goed zicht op het hoofdveld en kun je ook bij slecht weer de wedstrijd prima volgen!

 

Door hockeysticks in te zamelen onder de leden van Rapide en deze op te hangen wordt de ruimte optisch verkleind zonder afbreuk te doen aan de ruimtelijkheid van het gebouw. De foto van de oprichters en de bestiering op de ramen maken de sfeer wat intiemer en persoonlijker.

 

Super opdracht!

 

Restyling Clubhuis Rapide

Clubhuis hockeyvereniging Rapide Hulst

Datum
Categorie
Business, Decoratie, Interieur, Moodboard, plattegrond