Zeeuwz | Nieuwbouw Seispark, Middelburg
15979
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15979,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Nieuwbouw Seispark, Middelburg

Over dit project

Nieuwbouwproject in Middelburg, tweede voorstel. Voor deze opdrachtgever heb ik twee verschillende voorstellen gemaakt. Er was veel twijfel over de te kiezen stijl en kleuren en door het maken van twee verschillende voorstellen met dezelfde basiselementen heb ik geprobeerd om het verschil in warmte en sfeer te laten zien. Aan de hand van deze twee voorstellen kunnen een aantal knopen worden doorgehakt wat betreft de keuze voor de vloer en de mogelijkheden voor het kleurgebruik (juist in de meubelen of juist op de muren). Door deze visualisaties krijgen de opdrachtgevers een duidelijker beeld van de mogelijkheden. Aan de hand van keuzes die nu gemaakt worden kan ik nog een definitief plan maken ze mee kunnen gaan winkelen. Het winkelen en keuzes maken in de winkel zal nu en stuk makkelijker zijn en minder discussie opleveren.

 

In dit voorstel de gietvloer; Een interieur met een glad en strak vloeroppervlak heeft een warme aankleding nodig om een aangename sfeer te creëren. Niet eens zozeer qua kleur, maar vooral in structuur van de materialen. Hier heb ik gekozen voor het prachtige 3D behang van Arte dat door de structuur een geweldige uitstraling geeft.  De kleur in dit interieur komt van de meubelen. Het kleurgebruik zorgt voor een lichte retro sfeer die perfect past bij de hobby van de opdrachtgever; het verzamelen van oude radio’s.

 

 

 

Datum
Categorie
3D-visualisatie, Interieur, kleuradvies, Moodboard, plattegrond